PWN voor jou

Kom werken bij het leukste natuur en waterbedrijf van Nederland!

Wat je van ons mag verwachten

Onze ambities zijn groot. Om die waar te maken zoeken we bijzondere mensen. Durvers, denkers en doeners. Mensen die bereid zijn alles te halen uit wat water en natuur te bieden hebben. Dus we verwachten nogal wat. Maar je kunt ook het nodige van ons verwachten. Want wij zorgen goed voor onze mensen.

Donkey Beach

Persoonlijke groei

Ons werkveld ontwikkelt in een razend tempo. Om dat bij te houden is het van groot belang dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Daarom hebben we voor iedereen een ruim opleidingsbudget, de juiste begeleiding en geven we talent alle ruimte om tot bloei te komen. Want als jij van ons leert, leren wij ook van jou.

Boswachter in duinMan kijkt naar installatie

Sam vertelt over werken bij PWN

Fantastische werkplekken

De werkomgeving is prachtig. In de natuur, in bos of duinen, bij drinkwaterproductiebedrijven of op ons hoofdkantoor in Velserbroek. Ook de werksfeer is optimaal; we hebben een open en inclusieve en informele cultuur met korte lijnen. We staan altijd voor elkaar klaar. In ons werk staat veiligheid voorop. En we blijven onszelf ontwikkelen. We werken met elkaar en leren van elkaar. Daar kan je van op aan.

Dier in bosMonteur drinkt koffie

Zinvolle zaken

PWN heeft de toekomst. Het klimaat en de maatschappij veranderen. Hierdoor stijgt de druk op ons water en onze natuur. Bovendien hebben klanten steeds hogere verwachtingen van ons. Onze uitdagingen zijn groot. Constant investeren in duurzaamheid en technologie is dé manier om ook in de toekomst bij te kunnen dragen aan een gezonde natuur, en daarmee aan de levenskwaliteit van onze klanten.

Personen lezen magazineVrouw bij whiteboard

Blijvend vernieuwen

Bij ons werk je aan de meest geweldige projecten. Dat komt doordat we onszelf elke dag opnieuw blijven uitvinden. We zijn altijd op zoek naar nieuwe slimme oplossingen voor het beste drinkwater en het meest professionele natuurbeheer. En daarbij is onze blik ruimer dan ons eigen werkgebied. Want alleen door constant mee te gaan met alle ontwikkelingen kunnen we onze ambities ook op lange termijn blijven waarmaken.

Man poseert bij installatieMonteurs breken straat open

Uitstekende arbeids­voorwaarden

Bij een bedrijf dat bijdraagt aan de kwaliteit van leven, kun je er natuurlijk vanuit gaan dat de arbeidsvoorwaarden bijdragen aan de kwaliteit van het leven van onze medewerkers. Zo hebben wij een Werkgeversvereniging Waterbedrijven (WWb) CAO, zijn de salarissen marktconform voor zowel leeftijd als opleidingsniveau en werken wij met een flexibel arbeidsvoorwaarden budget. Met dit budget kun je je arbeidsvoorwaarden aanpassen aan je eigen situatie. Bijvoorbeeld extra verlof of (heel duurzaam) een fiets van de zaak. Ons motto is “een leven lang leren”. Daarom heeft iedereen gratis toegang tot het online leerplatform ‘Goodhabitz’, waarmee je meer dan 100 verschillende trainingen kunt volgen, heeft iedereen een eigen employability budget voor persoonlijke ontwikkeling, en een inzetbaar budget voor bijvoorbeeld extra opleiding binnen ons vakgebied.

Monteur staat in de grondMonteurs spitten grond open